top of page

ME PALVELEMME

KAIKKIA YRITYKSIÄ

 

Meille ei ole olemassa liian pientä asiakasta tai liian pientä toimeksiantoa. Kaikki saavat yhtälaista nopeaa palvelua ja huippulaatua mistä meidät tunnetaan.

Siksi olemmekin monien yrityksien luottokumppani kun tilanne vaatii nopeita ja osaavia ratkaisuja. 

YRITYKSEMME

Paine Group Oy on koko Suomen alueella toimiva teollisuuden palvelutalo, joka tarjoaa asiakkailleen laajan palvelukattauksen, ammattitaitoiset työmiehet ja pitävät aikataulut järkevään hintaan. Olemme tehneet satoja projekteja sekä kunnossapitotöitä kaikkein vaativimmissa toimintaympäristöissä öljy-, kaasu-, bioenergia-, lämpövoima-, metsä- ja kemianteollisuuden aloilla.

 

Perinteisimpiä osaamisalueitamme ovat painelaitteet ja teollisuusputkistot, joiden parissa henkilöstömme on toiminut jo yli vuosikymmenen ajan. Keskeisiä osaamisalueitamme ovat myös kattavat konepajatoiminot ja teollisuuden kunnossapidolliset työt sekä erilaiset nosto-, kuljetus- purku- ja asennuspalvelut. 

 

Pystymme tänä päivänä tarjoamaan asiakkaille kattavia "avaimet käteen"-ratkaisuja, jotka sisältävät kaiken suunnittelusta valmiiseen laitokseen tai tuotteeseen asti. Tunnustetut ja kokeneet työnjohtajamme mahdollistavat toimimisemme pääurakoitsijana kaikissa hankkeissa.

 

Asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Sertifioitu toimintajärjestelmämme takaa tehokkaan toteutuksen sekä palveluiden ja tuotteiden laadukkuuden. Asiakkaidemme kiittämä joustavuus perustuu skaalautuvaan organisaatioomme sekä tarkasti valikoituihin toimittajiin. Kaiken tämän pohjalta on syntynyt Paineenhallintajärjestelmä, kustannustehokas toimintamalli, joka huomioi kaikki tilaajan tarpeet ja vaatimukset yrityksen koosta tai toimeksiannon laajuudesta riippumatta!

Kaikki tämä siksi, että tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa!

 

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja kysy lisää!

1090-1-16.10.jpg
A2-Sertifikaatti-FIN.jpg
ISO-3834-2-16.10.jpg

Verkostoituminen ja koulutus kannattaa aina. 

SHY on ammatillinen järjestö, joka vaikuttaa alan kehitykseen ja tunnettavuuteen sekä kotimaassa että kansainvälisesti. SHY palvelee alan asiantuntijoita tarjoamalla tietoa, palveluita sekä koulutusta. Olemme olleet yhdistyksen aktiivinen jäsen yrityksemme alusta alkaen. 

Luotettava-kumppani.jpg
PSK.jpg

Olemme teollisuuden luotettava kumppani.

Toimintamme kestää kriittisimmänkin tarkstelun. Teemme aina sen mitä luvataan ja tarpeen vaatiessa enemmänkin. 

Jäsenbanneri_310x120px.jpg

Meiltä saat todistetusti laadukasta osaamista.

 

Tästä osoituksena meille on myönnetty alan johtavia sertifikaatteja niin laadun hallintaan kuin itse toteutukseen. Voimme suorittaa EN ISO 3834-2:2005 ja Moduuli A2 -vaatimuksien mukaiset hitsaus- ja painelaitetyöt sekä EN 1090-2 mukaiset teräsrakenne työt. Lisäksi koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti hitsauksen saralla jotta säilytämme asemamme hitsauksen johtavana ammattilaisena ja pystymme vastaamaan kaikkiin asiakkaidemme tarjoamiin haasteisiin. 

Kehitämme toiminta-alaamme paremmaksi.

Toimimme PSK-standardoinnin työryhmissä joiden tehtävänä on kehittää ja uudistaa alaa koskevia standardeja vastaamaan nykyajan tarpeita. 

Yhteystiedot

Paine Group Oy

Telakkatie 6

49460 Hamina

Suomi - Finland

Y-tunnus: 2928169-4


Puh: +358 44 535 8855
​Email: info@painegroup.fi

Halli-talvella.png
bottom of page