YRITYS

Paine Group Oy on kymenlaaksolainen teollisuudenpalvelutalo, joka tarjoaa teollisuuden toimijoille monipuolisen palvelukattauksen. Meillä on pitkä kokemus erilaisista toimintaympäristöistä, olemme urakoineet muun muassa öljy-, kaasu-, bioenergia-, lämpövoima-, metsäteollisuuden- ja kemianteollisuudenlaitoksilla.

 

Perinteisin osaamisalueemme ovat painelaitteet ja teollisuusputkistot, joiden parissa henkilöstömme on toiminut jo 15 vuotta. Keskeistä osaamisaluettamme on myös kattava konepajatoiminta, teollisuuden kunnossapito ja nosto, kuljetus sekä purku- ja asennuspalvelut. 

 

Pystymme tänä päivänä tarjoamaan asiakkaille kattavia avaimet käteen pakettiratkaisuja, jotka sisältävät niin kaiken suunnittelusta valmiiseen laitokseen tai tuotteeseen asti. Voimme toimia pääurakoitsijana hankkeessasi.

 

Asiakaslähtöisyys, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys ovat toimintaamme ohjaavia johtavia arvoja. Tyytyväinen asiakas on meille kaikki kaikessa!

 

Yrityksen toimintajärjestelmä takaa toiminnan selkeän johtamisen sekä palveluiden ja tuotteiden laadukkuuden.

Mahdollisimman joustavan toiminnan varmistamiseksi olemme panostaneet monipuolisen toimittajaverkoston rakentamiseen. Pyrimme toimimaan kustannustehokkaasti, kaikki tilaajan tarpeet ja vaatimukset huomioiden.

 

Tutustu palveluihimme tarkemmin ja kysy lisää!

 

Toimipaikkamme sijaitsee Kouvolassa, mistä operoimme koko Suomen alueella. Työllistämme Kymenlaaksossa noin 20 henkilöä ja projektiluontoisesti jopa 80 henkeä.

Yhteystiedot
 

 

 

 

 

 

 

 

Paine Group Oy

 

Tehontie 45

45200 Kouvola


Puh. +358 44 535 8855
​Email: info@painegroup.fi

© 2018 Paine Group Oy     -     Tehontie 45, 45200 Kouvola     -     Y-tunnus 2928169-4     -     info@painegroup.fi     -     +358 44 535 8855