PALVELUT

 

Palvelukokonaisuuteen kuuluvat palvelut suunnittelusta valmiiseen laitokseen:  rakennusvalvonta, maanrakennustyöt ja betonirakenteet, teollisuusputkisto- ja säiliöasennukset, teräsrakenteet, erilaiset purkutyöt, konepajavalmistus, pintakäsittelyt, mekaaniset kone- ja laiteasennukset, NDT-tarkastukset sekä kuljetus- ja nostopalvelut.

Teollisuusputkistot

Teollisuusputkistot on yrityksemme perinteisin osaamisalue ja toimintamme kulmakivi. Jo vuosien ajan olemme toimittaneet PED:in mukaisia putkitusratkaisuja esimerkiksi kemianlaitoksille, metsäteollisuuden yrityksille ja energialaitoksille. Paitsi valmistamme, myös asennamme erilaisia putkitusratkaisuja. Erikoisalaamme ovatkin kemiallisen ja mekaanisen teollisuuden asennuspalvelut, käsittäen kone-, laite- ja putkistoasennukset.

Konepajapalvelut

Haluamme olla mukana asiakkaan tuotantoprosessissa jo suunnitteluvaiheesta lähtien. Monipuolinen konekantamme, laaja yhteistyöverkosto sekä henkilöstömme moniosaaminen mahdollistavat kilpailukykyisen tuotannon. Tämän ansiosta voimme valmistaa tuotteenne tarvittaessa erittäin nopeasti. Kokonaisosaaminen kohdistuu pääasiassa valikoituneisiin energia-, ympäristö-, puunjalostus- ja prosessiteollisuuden yrityksiin.

Rakennuspalvelut

Rakennuttamis palveluihimme kuuluvat mm. rakennustöiden ohjaus ja valvonta, maanrakennustyöt, betonirakenteet, teräsrakenteet, eristys-, pelti- ja pintakäsittelyt. Korjaamme ja teemme muutostyöt niin vanhohin kohteisiin kuin rakennamme myös uudiskohteet. Jokainen työ suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan toiminta, erityistarpeet ja turvallisuus huomioiden.

Teräsrakenteet

Paine Group Oy valmistaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia teräsrakenteita ja -kokoonpanoja. Valmistus toteutetaan standardin SFS-EN 1090-2 mukaisilla menetelmillä. Valmistus tapahtuu projektiluonteisesti rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Valmistamme ja asennamme erilaiset kantavat palkkirakenteet, kulku- ja putkisillat, huoltotasot sekä teräsportaat ja kaiteet. Suoritamme ammattitaitoisesti myös erilaiset vaativat hitsaustyöt.

Kone- ja laiteasennukset

Paine Group Oy suorittaa vaativat kone- ja laiteasennukset kokeneella henkilökunnalla ja laajalla haalauskalustolla turvallisesti. Asennamme pumput, moottorit, säiliöt, lämmönvaihtimet, siirtoruuvit, kuljettimet, puhaltimet ja siilot.

Erilaisten varastosäiliöiden korjaukset ja muutostyöt ovat vahvaa saamistamme.

 

Nosto- ja kuljetuspalvelut

Nosto- ja kuljetuspalvelut ovat oleellinen osa toimintaamme. Haluamme tarjota asiakkaillemme mahdollisimman monipuolista palvelua, siksi olemme panostaneet myös kuljetus- ja nostokalustoon. Pystymme kuljettamaan putkitus- ja konepajaratkaisut suoraan oikeaan osoitteeseen ja myös asentamaan ne.

Nosto- ja kuljetuspalvelut ovat paitsi muita toimintamme osa-alueita palveleva kokonaisuus sekä myös oma erityisalueensa. Kuljetamme lähes mitä tahansa ja lähes minne tahansa.

© 2018 Paine Group Oy     -     Tehontie 45, 45200 Kouvola     -     Y-tunnus 2928169-4     -     info@painegroup.fi     -     +358 44 535 8855