top of page

NYT MEILLE

TANKILLE!

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kaikki palvelut suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaan teollisuusputkistot, säiliöt, teräsrakenteet valmiiksi asennettuna ja tarkastettuna. Lisäksi teemme konepajavalmistusta, pintakäsittelyä, kone- ja laiteasennuksia, NDT-tarkastuksia sekä kuljetus ja nostopalveluja.

Kaikki tämä yhdeltä luukulta jotta voit keskittyä olennaiseen.

Teollisuusputkistot

putkia.jpg

Teollisuusputkistot ovat yrityksemme perinteisin osaamisalue ja toimintamme kulmakivi. Jo vuosien ajan olemme valmistaneet ja toimittaneet PED:in mukaisia putkitusratkaisuja esimerkiksi kemianlaitoksille, metsäteollisuuden yrityksille sekä energialaitoksille. 

Paitsi valmistamme, myös asennamme erilaisia putkitusratkaisuja. Erikoisalaamme ovatkin kemiallisen ja mekaanisen teollisuuden asennuspalvelut, käsittäen kone-, laite- ja putkistoasennukset.

Säiliöt

tankki.jpg

Toteutamme säiliöitä aina pienistä korkeapainesäiliöistä tuhansien kuutioiden varastosäiliöihin. Tarjoamme tarpeidenne mukaan suunnittelun, valmistuksen, viranomaishyväksynnät ja -tarkastukset, kuljetukset, asennukset, eristykset, pintakäsittelyt sekä tarvittavat laiteasennukset.

Säiliöt suunnitellaan ja valmistetaan SFS-EN 13445 -standardin mukaisesti. Kokenut henkilökuntamme ja suunnittelukumppanimme tarjoavat selkänojan, johon asiakkaamme on turvallista nojata. 

Teräsrakenteet

rakenteet.jpg

Paine Group Oy valmistaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia teräsrakenteita ja -kokoonpanoja. Valmistus toteutetaan standardin SFS-EN 1090-2 mukaisilla menetelmillä. Valmistus tapahtuu projektiluonteisesti rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Valmistamme ja asennamme erilaiset kantavat palkkirakenteet, kulku- ja putkisillat, huoltotasot sekä teräsportaat ja kaiteet. Suoritamme ammattitaitoisesti myös erilaiset vaativat hitsaustyöt.

Konepajapalvelut

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa hyvin erilaisten tuotteiden valmistamisen niin yksittäiskappaleina kuin sarjanakin. Parhaan hyödyn saa kun olemme mukana asiakkaan tuotesuunnitteluprosessissa jo suunnitteluvaiheesta lähtien. Näin pystymme tuomaan näkökulman valmistettavuuden, kustannusten ja tuotantoaikojen optimointiin. 

Tutustu tuotantokalustoomme täällä.

paja.jpg

KIINNOSTUITKO? 

PYYDÄ TARJOUS AINA 

MYÖS MEILTÄ.

Viesti lähetettiin onnistuneesti!

bottom of page