top of page

KOKONAISVALTAISTA PALVELUA

Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat kaikki palvelut suunnittelusta lopputarkastukseen asti. Toteutamme asiakkaiden tarpeiden mukaan teollisuusputkistot, säiliöt, teräsrakenteet valmiiksi asennettuna ja tarkastettuna. Lisäksi teemme konepajavalmistusta, pintakäsittelyä, kone- ja laiteasennuksia, NDT-tarkastuksia sekä kuljetus ja nostopalveluja.

Kaikki tämä yhdeltä luukulta jotta voit keskittyä olennaiseen.

Säiliöt

tankki.jpg

Toteutamme säiliöitä aina pienistä korkeapainesäiliöistä tuhansien kuutioiden varastosäiliöihin. Tarjoamme tarpeidenne mukaan suunnittelun, valmistuksen, viranomaishyväksynnät ja -tarkastukset, kuljetukset, asennukset, eristykset, pintakäsittelyt sekä tarvittavat laiteasennukset.

Säiliöt suunnitellaan ja valmistetaan SFS-EN 13445 -standardin mukaisesti. Kokenut henkilökuntamme ja suunnittelukumppanimme tarjoavat selkänojan, johon asiakkaamme on turvallista nojata. 

Teollisuusputkistot

putkia.jpg

Teollisuusputkistot ovat yrityksemme perinteisin osaamisalue ja toimintamme kulmakivi. Jo vuosien ajan olemme valmistaneet ja toimittaneet PED:in mukaisia putkitusratkaisuja esimerkiksi kemianlaitoksille, metsäteollisuuden yrityksille sekä energialaitoksille. 

Paitsi valmistamme, myös asennamme erilaisia putkitusratkaisuja. Erikoisalaamme ovatkin kemiallisen ja mekaanisen teollisuuden asennuspalvelut, käsittäen kone-, laite- ja putkistoasennukset.

Sailiot
Putket

Teräsrakenteet

rakenteet.jpg

Paine Group Oy valmistaa teollisuuden tarpeisiin erilaisia teräsrakenteita ja -kokoonpanoja. Valmistus toteutetaan standardin SFS-EN 1090-2 mukaisilla menetelmillä. Valmistus tapahtuu projektiluonteisesti rakennuttajan tuottamien eritelmien ja suunnitelmien pohjalta toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Valmistamme ja asennamme erilaiset kantavat palkkirakenteet, kulku- ja putkisillat, huoltotasot sekä teräsportaat ja kaiteet. Suoritamme ammattitaitoisesti myös erilaiset vaativat hitsaustyöt.

Konepaja

Konepajapalvelut

Monipuolinen konekantamme mahdollistaa hyvin erilaisten tuotteiden valmistamisen niin yksittäiskappaleina kuin sarjanakin. Parhaan hyödyn saa kun olemme mukana asiakkaan tuotesuunnitteluprosessissa jo suunnitteluvaiheesta lähtien. Näin pystymme tuomaan näkökulman valmistettavuuden, kustannusten ja tuotantoaikojen optimointiin. 

Tutustu tuotantokalustoomme täällä.

paja.jpg
Terasrakenteet

Nosto- ja kuljetuspalvelut

nosturi.jpg

Nosto- ja kuljetuspalvelut ovat oleellinen osa toimintaamme. Siksi olemme panostaneet myös kuljetus- ja nostokalustoon. Pystymme kuljettamaan valmistetut putkisto- ja konepajaratkaisut suoraan työmaalle sekä asentamaan ne.

Nosto- ja kuljetuspalvelut ovat paitsi omaa toimintaa palveleva kokonaisuus myös oma erityisalueensa jota tarjoamme kaikille yrityksille. Kuljetamme lähes mitä tahansa ja lähes minne tahansa.

Laiteasennukset
laiteasennus.jpg

Kone- ja laiteasennukset

Toteutamme vaativat koneiden ja laitteiden purku- ja asennustyöt sekä modernisoinnit kokeneella henkilökunnalla ja omalla, monipuolisella haalauskalustolla kaikissa työkohteissa.

 

Asennamme pumput, moottorit, säiliöt, lämmönvaihtimet, siirtoruuvit, kuljettimet, puhaltimet, instrumentit sekä muut tarvittavat laitteet aikataulussa, turvallisesti ja laadukkaasti asiakkaan tarpeiden mukaan. 

Kuljetus

Kunnossapito

Tarjoamme teollisuuden huolto- ja kunnossapitotyöt korjaushitsauksista prosessilaitteiden huoltotöihin ja vaihtoihin Suomen laajuisesti. Päätoiminta-alueellamme Kymenlaaksossa ja sen ympäryskunnissa pystymme tarjoamaan yrityksille apua nopeastikin jopa saman päivänä ja muualla Suomessa seuraavana päivänä. 

 

Toteutamme työt aina siten, että siitä koituu mahdollisimman vähän haittaa tuotannolle. Tarvittaessa teemme töitä virka-ajan ulkopuolella iltaisin, viikonloppuisin sekä loma-aikoina.

 

Palveluitamme on mahdollista tilata kertaluonteisesti kuin myös pidemmällä sopimuksella. Pitkäaikaisella huoltosopimuksella ja -suunnitelmalla sekä ennakoivalla kunnossapidolla ehkäistään kalliita kone- ja laiterikkoja, jolloin tuotanto pysyy sujuvana ja käyntiajat pitkinä. 

laiteasennus.jpg
Kunnossapito

PYYDÄ TARJOUS AINA 

MYÖS MEILTÄ.

 

Me annamme mielellämme tarjouksemme oli kyse sitten yhden venttiilin uusimisesta tai kokonaisen tehtaan teräsosien urakoinnista. Meidän tarjouksemme pitävät. Mielestämme tämä on reilua kaikkien kannalta ja siten ainut oikea tapa toimia.

bottom of page